RENDEZVÉNYTECHNIKA

SZÁRAZJÉG | FÜSTGÉP | VILÁGÍTÁSTECHNIKA | MIKROFONOK | HANGFALAK

SZÁRAZJÉG

Szeretnétek egy extra varázslatos elemet hozzáadni esküvőtök nyitótáncához? Akkor a szárazjég kiegészítő szolgáltatás remek választás lehet számotokra!

Az esküvő nyitótánca nem csak egy egyszerű pillanat az ünnepély során, hanem egy olyan emlékezetes és romantikus alkalom, amire mindig boldogan fogtok visszaemlékezni.
A szárazjég varázslatos ködhatást teremt, amely lenyűgözővé teszi a táncparkettet és megragadja a vendégek figyelmét. Ahogy átsétáltok a szárazjég ködös felhőin, romantikus és misztikus légkör vesz körül titeket. Ezáltal az egész terem elvarázsolódik és egyedivé válik az esküvőtök nyitó táncának pillanatában.

 

Az esküvői fotók és videók is különlegessé válnak a szárazjég használatával. Ezek a fényképek és felvételek emlékeztetni fognak benneteket arra a csodálatos élményre, amit ezen a különleges napon átéltetek.

FÜSTGÉP

füstgép
A füstgéppel számos kreatív és látványos hatást lehet elérni különböző eseményeken, például koncerteken, színházi előadásokon, esküvőkön, valamint egyéb rendezvényeken. Különleges hangulatot teremt, és emelheti az esemény vizuális vonzerejét.
Sokat segít a fényeffektek kiemelésében is. A füstfelhőkben lévő fénysugarak, lézerek vagy LED-ek sokkal intenzívebben és látványosabban tűnnek fel. Ez segít abban, hogy az eseményen résztvevők még jobban elmerüljenek a hangulatban és az élményben, továbbá a fotósok is kedvelik, mert nagyon művészi képeket tudnak készíteni
fustgep

VILÁGÍTÁSTECHNIKA

UV Light

UV Lámpák

Az UV lámpa a rendkívül népszerű világítási megoldások közé tartozik, amelyet egyre több rendezvényen alkalmaznak. Az UV lámpa különleges fényt bocsát ki, ami lehetővé teszi, hogy a világítás alatt rejtett és fluoreszkáló objektumok kék színben ragyogjanak. Ez izgalmas és szórakoztató hatást eredményez, amely feldobja a rendezvény hangulatát. Az UV lámpa kiválóan alkalmas arra, hogy kiemelje a festményeket, díszeket, vagy akár a ruhadarabokat is, különösen igaz ez a fehér menyasszonyi ruhára, ezért a nyitótánc alatt egyedi hatást eredményez

ROBOTLÁMPÁK

A robotlámpa egy interaktív és mozgékony világítási megoldás, amely mozgásra és zenere válaszol. Ezek a lámpák képesek különböző színekben világítani és fényeket vetíteni a teremben, amelyek ütemesen változnak a zene ritmusához igazodva. A robotlámpák izgalmas vizuális élményt nyújtanak, és felélénkítik a táncteret egy rendezvényen. A vendégek garantáltan szórakoztató pillanatokat fognak átélni, miközben a robotlámpák a zenével összhangban világítanak és mozognak
Robotlámpák

Zenevezérelt LED lámpák

A zenevezérelt LED lámpák olyan megoldások, amelyek a zene ritmusára reagálnak és változtatják a színeket és a villogás tempóját. Ezek az LED lámpák dinamikus vizuális hatást keltve létrehoznak egy exkluzív hangulatot a rendezvényen. Képesek fokozni a zene élvezetét és felhívni a figyelmet a táncparkettre vagy a színpadra. Az ilyen típusú világítás kiválóan alkalmas a bulik és táncpartik feldobására.

Dekorlámpák

A dekorlámpák olyan elegáns és hangulatos világítási megoldások, amelyek a rendezvényt díszítik. Ezekkel a lámpákkal különböző színek „kikerverhetők”, így könnyen alkalmazkodhatnak a rendezvény témájához és dekorációjához. A dekorlámpák fokozzák a rendezvény eleganciáját és romantikáját, és vonzzák a vendégek figyelmét a kiválóan díszített területekre, legyen az a fő asztal mögötti, rész, oszlopok, vagy az ajándékozó asztal alatti anyag átvilágítása.

Fényvetők

A fényvetők olyan eszközök, amelyeknél a fény fókuszálható és különleges formákat és mintákat lehet velük vetíteni a terem falaira, az enyém esetében színes kör alakzatokat a rendezvényhelyszín plafonjára vagy akár a táncparkettre. Ezek a világítási megoldások izgalmas és lenyűgöző vizuális hatást hoznak létre, és varázslatos atmoszférát teremtenek a rendezvényen. A fényvetők segítségével egyedi és szemkápráztató projekciókat lehet létrehozni, amelyek garantáltan ámulatba ejtik a vendégeket. Ez a lámpatípus is zenevezérléssel működik.

LED gömb

Az LED gömb világító dísz, amely dombornyomott és lenyűgöző hatást kelt a rendezvényen. Ez a gömb színes LED-ekkel van ellátva, amelyek színes szikrákat szór 360 fokban. A LED gömb stílusosan feldobja a rendezvényteret, és kiválóan alkalmas táncparkett díszítésre, kiegészítve füstgéppel, vagy más lámpákkal még jobb hatást eredményez
lézerfény

LÉZERFÉNY

A lézer világítási megoldások egyedi és látványos hatást keltenek a rendezvényen. A lézerfények különböző irányokba és mintákkal vetítik a fényt, ami látványos és izgalmas eredményt hoz létre. Ez a világítási megoldás különösen alkalmas a tánclépések kiemelésére és a rendezvényt éltető vizuális élmény megteremtésére, füstgéppel még impozánsabb hatást eredményez.

MIKROFONOK

A mikrofonoknak első sorban a szertartás során, a köszöntő beszédeknél valamint a Ceremónia mester/ Vőfély, Rendezvény koordinátor, vagy éppen a Dj konferálásánál van a legnagyobb jelentőségük, továbbá néhány játéknál is nagyon hasznos, például ha a vőlegény azt kapja feladatul, hogy énekeljen egyet a mennyasszony visszaszerzéséjért cserébe.

Az is hatalmas előnyt jelent, amellett, hogy nem kell szabad torokból egyszerre szólni akár többszáz emberhez szólni, hogy a Videósok rögzíteni tudják közvetlenül a keverőmről kapott mikrofon jelet, a lehető legjobb minőségben a legkevesebb külső zajjal!

HANGFALAK

Természetesen a hangfalak méretének és számának, elhelyezésének van az egyik legnagyobb jelentőségük egy zenés rendezvényen. Nagyon fontosak a szertartás, a vacsora és a beszédek alatt, de talán a legfontosabb az esküvő buli részénél!
A jól elhelyezett, hangfalak sokat segítenek abban, hogy mindenki mindenhol megfelelőlen halljon mindent, ugyanakkor abban is nagy szerepe van egy több hangfalból álló osztott hangrendszernek, hogy ahol éppen nincsen szükség akkora hangerőre, ott könnyedén le tudjam bármikor halkítani például az asztaloknál, ellenben a tánctéren pedig hangosra tudjam venni, a bulizók örömére!Természetesen a hangfalak méretének és számának, elhelyezésének van az egyik legnagyobb jelentőségük egy zenés rendezvényen. Nagyon fontosak a szertartás, a vacsora és a beszédek alatt, de talán a legfontosabb az esküvő buli részénél!