Céges és más Rendezvények

Mindent a felejthetetlen élményért!

SZOLGÁLTATÁS

HOZD ÖSSZE AZ EMBEREKET EGY SZUPER BULIVAL SZUPER BULIVAL

Tudjuk, hogy a csapatépítő rendezvények rendkívül fontosak, mert segítik erősíteni a csapatmunkát, a kommunikációt és a kötődést.  Olyan zenékkel és mixekkel szórakoztatom a résztvevőket, amelyek összehozzák az embereket, és segítenek megteremteni a közös élményt. Tapasztalatom szerint a tematikus témájú rendezvények még inkább fokozzák ezt a hatást, amihez stílusában passzoló zenéket játszom.

Minden céges rendezvény egy lehetőség arra, hogy az emberek kicsit kiszakadjanak a mindennapi munkafolyamatokból, és lazítsanak.
Szuper zenei választással és a profi mixekkel gondoskodom a kellemes hangulatról, hogy mindenki felejthetetlen élményekkel gazdagodjon.

ALAP CÉGES RENDEZVÉNY CSOMAG

TECHNIKA

A rendezvény méretéhez mérten gyakorlatilag bármilyen méretű bulira megfelelő eszközparkot mozgósítani tudok, legyen az egy kisebb cég családias hangulatú csapatépítő bulija, vagy egy közepes méretű fesztivál több ezer fővel.

Igény esetén akár zenekari hangosítást is vállalunk a rendezvény folyamán.  Bármilyen különleges is az elképzelésetek, keressetek bátran! 

VÁLASZTHATÓ EXTRÁK

GALÉRIA

ZENÉK

DJ MIXEK

KAPCSOLAT

Személyes kapcsolatfelvétel az alábbi elérhetőségek egyikén

Molnár Gergő

e-mail: [email protected]
tel.: +36/20 557-4876

Kérj ajánlatot az alábbi linken vagy küldj üzenetet az űrlapon keresztül

Kapcsolat