Dj Mooger

Molnár Gergő

Megbízható Dj több éves tapasztalattal!

Kamaszkorom óta játszom klubokban és diszkókban, és ahogyan  gyarapodtak a felkérések nagyobb volumenű rendezvényekre, úgy váltam magam is egyre sokoldalúbbá. Mára, igen széles skálán mozog a zenei ízlésem és repertoárom, ezáltal akár egy eseményen belül is többféle stílust váltogatok, ha ezt kívánja a közönség. Számomra nagyon fontos, hogy mindenki megtalálja a neki kedves és tetsző zenéket, illetve törekszem arra, hogy mindenki a lehető legjobban érezze magát.

Főállásom szerint dj, hang-, és fénytechnikus vagyok, mellette pedig, amikor időm engedi, a producer dj szakmát gyakorlom, vagyis saját zenéket is írok. Tekintve, hogy ezek a tevékenységek jól kiegészítik egymást, a maximumot hozom ki a zenei ismereteimből és folyamatosan fejlesztem a már meglévő tudásomat. 2014-ben  a Sonicschool Producer Dj tanfolyamát, 2017-ben pedig kiváló minősítésű oklevéllel a Mixdown Dj School-t végeztem el. Ezekben az iskolákban a hazai Dj szakma legjobbjaitól tanulhattam, úgy mint: Czabán Gábor (Revolution), Hamvai Péter (Hamvai P.G.),  Kása Balázs (Canard), Magonyi László (Magonyi L),Németh Balázs, Uj Viktor (Newik). 

Igény szerint, akár egy fesztiválra elegendő hang- és fénytechnikát is mozgósítani tudok, amihez természetesen előre egyeztetés szükséges. Ezen kívül kisebb rendezvényekhez is tudok ajánlani, előre megtervezett csomagokat is.

Dj szövetségi tagsággal, valamint MAHASZ jogdíjjal rendelkezem !

Tovább a legális dj oldalára a referenciákért!